Uw accountant en belastingadviseur in Harderwijk

Van Welie Accountants en Belastingadviseurs in Harderwijk is een centraal in het land gelegen accountantskantoor met in haar cliëntenkring ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf waaronder zzp' ers maar is ook de accountant voor arts en apotheker, andere vrije beroepsbeoefenaren en non-profitinstellingen (stichtingen en verenigingen). Het kantoor heeft cliënten door het hele land.

Betrokkenheid

Bij dit niet te grote accountantskantoor is persoonlijke betrokkenheid ook bij de kleinere ondernemer belangrijk, maar daarnaast de kwaliteit van de dienstverlening. Daarvoor wordt nauw samengewerkt met een team van accountants, fiscaal en civiel juristen, P&O deskundigen en pensioenadviseurs.

Belastingadvies en bedrijfsadvisering

Naast de reguliere diensten van de accountant en belastingadviseur zoals samenstellen van de jaarrekening, accountantscontrole, verzorgen van boekhouding en omzetbelasting, belastingaangifte, fiscale advisering en loonadministratie behoort ook advisering over personeelskwesties, oudedagsvoorziening, fusie en overname tot onze vakgebieden. Zodat het kantoor u alles kan bieden, maar wel tegen redelijke tarieven.

Voor de startende ondernemer

Voor starters organiseren wij periodiek een vrijblijvend, kosteloos spreekuur met de accountant of de belastingadviseur in Harderwijk.

Meedenken

Praktische begeleiding en op de praktijk gerichte adviezen staan bij ons centraal. Heldere antwoorden geven op uw ondernemingsvraagstukken, actief met u meedenken en samen met u zorgen voor een goede financiële administratie en bedrijfsstructuur zijn voorbeelden van onze werkwijze van ondersteuning aan u.

Van Welie Accountants: uw accountant en belastingadviseur

Naast ondernemers in de regio Noordwest Veluwe (Harderwijk, Ermelo, Putten, Nijkerk, Nunspeet) heeft het accountantskantoor ook veel cliënten verspreid over het land, met name in de regio Zwolle, Flevoland (Zeewolde, Lelystad, Almere), Noord- en Zuid Holland en Brabant.


Van Welie Accountants

Oosteinde 19 3842 DR Harderwijk
Postbus 54 3840 AB Harderwijk
tel. 0341-416868 / 0341-413509

Vanaf 1 juni 2022 is Van Welie Accountants onderdeel van Van Buuren Accountants-Adviseurs B.V.

Lid NBA, Extendum, Kamer van Koophandel nr. 86088807.